- På rea!

Banner
OBS Kort datum- 01-2015
Cochinita Pibil e en vacker skapelse och betyder den lilla grisen. Görs traditionellt i en grop i marken, men funkar utmärkt i ugnen eller anuu bättre i en Kamadogrill.
Marinera köttet (helst grisbog) övernatt och wrappa sedan med bananblad och sedan ner i en lergryta eller liknande på låg temp tills det faller isär.
Avsnittet om Cochinita Pibil I Tacons historia på Netflix e så jäkla coolt.
Serveras traditionellt med en habanerosalsa och limepicklad rödlök i en majstortilla.
Ingredienser: Apelsinjuice, vatten, Achiotepaste (beredning av Orleans-frön, innehåller surgörande citronsyra), lök, vinäger, modifierad majsstärkelse (E1422), kryddor, salt, vitlök, socker, konserveringsmedel E202.
Din uppskattning av recensionen kan inte skickas
Anmäl kommentar
Rapporten har skickats
Din rapport kunde inte skickas
Skriv din recension
Recension skickad
Din recension kunde inte skickas
OBS Kort datum- 01-2015
Cochinita Pibil e en vacker skapelse och betyder den lilla grisen. Görs traditionellt i en grop i marken, men funkar utmärkt i ugnen eller anuu bättre i en Kamadogrill.
Marinera köttet (helst grisbog) övernatt och wrappa sedan med bananblad och sedan ner i en lergryta eller liknande på låg temp tills det faller isär.
Avsnittet om Cochinita Pibil I Tacons historia på Netflix e så jäkla coolt.
Serveras traditionellt med en habanerosalsa och limepicklad rödlök i en majstortilla.
check_circle
check_circle