Ancho chili 100gr

(0)
Ancho chili är en mild aromatisk chili med mild fruktsmak av torkade plommon, russin, kaffe, tobak å lite lakrits. Passar i grytor och Moles, eller va fan som helst. Blir bara gott. Ancho heter som färsk chili Poblano och när man torkar den så blir det en Ancho chili. Poblanon används bl.a för att göra Chile rellenos, Poblano Rajas och soppor m.m. Då...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Chipotle in Adobo La Costena 220gr

(0)
Chipotle in Adobo är Guds jävla nektar till mänskligheten. Chipotle in Adobo är hela chipotlar i en Adobosås och allt e bara gudomligt. Sätter sprätt på vilken gryta som helst... bästa hamburgaren om du hackar upp nåra å slänger i burgarsmeten, eller gör en chipotle majonäs. Beroendeframkallade gött!!!
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager

Guajillo chili 100gr

(0)
Guajillo chili är en av dom vanligaste Chillisarna i Mexico och en personlig favorit. Guajillo är en mild chili med toner av bär, grönt te, lite barr och garvsyra med en söt ton. Som färsk frukt kallas den för Mirasol och när man torkar den heter den Guajillo. Passar i salsor, såser, grytor å ta mig fan allt och brukar alltid vara en av chillisarna i ett...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Pozole majs ( hominy ) 830gr

(0)
Pozole majs / Hominy majs för att göra Mexarnas variant på ärtsoppa som görs av majs och heter Pozolesoppa. Pozole är en traditionell soppa eller gryta från Mexiko och är gjord av hominymajs med kött (vanligtvis kyckling eller fläsk), och kan kryddas och garneras med strimlad sallad eller kål, chilipeppar, lök, vitlök, rädisor, avokado, salsa eller lime....
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager först
Alla bästsäljare
  • Banner

Molcajete
  • Molcajete

Molcajete Mediano ca 18cm

Molcajete är en typ av Mexikansk mortel som är en grym pryl å göra salsor och guacamole i. Men de e inte bara å köra på, en Molcajete skall kryddas och sedan skötas för att funka. Och man får absolut inte diska en Molcajete då den är gjord av porös lavasten. Kika på filmen nedan för att se hur man gör en och filmen under det få lite tips hur man startar och Goggla gärna på "Season molcajete" för tips och råd.

Alla hem borde ha en Molcajete.

Innerdiameter ca 18cm, ytterdiameter ca 20cm

449,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Finns i lager

Beskrivning

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/SPAXLG3LHVc?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Produktdetaljer
Kommentarer (0)
Betyg
Det finns inga kundrecensioner just nu.
16 andra produkter i samma kategori:

Refried Pinto Beans La costena 580gr

(0)
Refried beans är mosade bönor som är en stor Mexikansk favorit. Refried beans används på tacon, som dip, som sidorätt eller till frukost till Huevos rancheros. Dessa är bönor inte vegetariska. Innehåller redan en del grisflott, men jag brukar pimpa dom genom att steka upp lite Bacon, hälla i flottet, hacka upp Baconet å i med det med. Sen kan man hacka...
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager först

Tomatillos Carey 800gr

(0)
Inlagda Tomatillos. Kallas även för gröna tomater, men det är det fan inte! Det är underbara Tomatillos!
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Habanero chili 20gr

(0)
Bra bett i den här med toner av tropiska fruktsmaker, lite kokosnöt och papaya och en hint av bär. En favorit i salsan.
Pris 35,00 kr
Mer
Finns i lager först

Cascabel Chili 35gr

(0)
Ordet Cascabel betyder skallra på Spanska. Fröna i en Cascabel är sparerade från frukten vilket gör att det skallrar när man skakar på den. Cascabel är en rund chili. Lite träiga smaker med med en hint tobak och nötter. Lite som en gammal röd Bordeaux. Salsor, soppor, grytor eller va fan som helst.
Pris 29,00 kr
Mer
Finns i lager först