Ancho chili 100gr

(0)
Ancho chili är en mild aromatisk chili med mild fruktsmak av torkade plommon, russin, kaffe, tobak å lite lakrits. Passar i grytor och Moles, eller va fan som helst. Blir bara gott. Ancho heter som färsk chili Poblano och när man torkar den så blir det en Ancho chili. Poblanon används bl.a för att göra Chile rellenos, Poblano Rajas och soppor m.m. Då...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Pozole majs ( hominy ) 830gr

(0)
Pozole majs / Hominy majs för att göra Mexarnas variant på ärtsoppa som görs av majs och heter Pozolesoppa. Pozole är en traditionell soppa eller gryta från Mexiko och är gjord av hominymajs med kött (vanligtvis kyckling eller fläsk), och kan kryddas och garneras med strimlad sallad eller kål, chilipeppar, lök, vitlök, rädisor, avokado, salsa eller lime....
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager först

Chipotle in Adobo La Costena 220gr

(0)
Chipotle in Adobo är Guds jävla nektar till mänskligheten. Chipotle in Adobo är hela chipotlar i en Adobosås och allt e bara gudomligt. Sätter sprätt på vilken gryta som helst... bästa hamburgaren om du hackar upp nåra å slänger i burgarsmeten, eller gör en chipotle majonäs. Beroendeframkallade gött!!!
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager
Alla bästsäljare
  • Banner

  • Ny
  • Slut i Lager
Elote blanco, vit majs 220gr
  • Elote blanco, vit majs 220gr

Elote blanco, vit majs 220gr

Elote blanco, är vit majs som bl.a används för att göra Skitz i Mexico.

25,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Slut i Lager

Beskrivning

Majskärnor, vatten, iodiserat salt, antioxidationsmedel (E385). Näringsinformation: Per 100g. Energi: 170kJ/40,67kcal / Fett: 0,67g / Varav mättat fett: 0g / Kolhydrater: 8,67g / Varav sockerarter: 0g / Protein: 1,67g / Salt: 0,79g. 

Produktdetaljer
Kommentarer (0)
Betyg
Det finns inga kundrecensioner just nu.
16 andra produkter i samma kategori:

Chipotle Meco 1kg

(0)
Rökt Jalapeno med rökig söt smak med toner av tobak och choklad. Adderar rökig mumma och lätt hetta till dina mästerverk.
Pris 399,00 kr
Mer
Finns i lager

Mulato chili 40gr

(0)
Mulato chili liksom Anchon är Mulaton en typ av torkad Poblano med väldigt lite hetta. Toner av lakrits med hint av torkade körsbär och tobak. Vanlig i mole och grytor.
Pris 29,00 kr
Mer
Finns i lager först

Bananblad 454gr

(0)
OBS. Är frysvara, så kommer att vara tinade vid ankomst, men går att frysa in igen eller använd med en gång. Bananblad är ett måste till Cochinita Pibil (Den lilla grisen) där man marinerar köttet och wrappar i bananblad och sedan lager i en grop i marken. Själv har jag ingen grop, så lagar i lerkruka i ugnen. Här e en liten video med Rick Bayless som...
Pris 49,00 kr
Mer
Finns i lager

Mole poblano Dona Maria 235gr

(0)
Dona Maria Mole är en Mexikansk mole. Mole är väl så nära man kan komma en Mexikansk nationalrätt. All familjer har sina egna recept, och att göra från scratch e ett jäkla jobb, men den här e bara å blanda åköra. För att göra Mole, red kycklingbuljong med den här och serveras oftast med kyckling och ris eller i tacos. Ca 8 portioner
Pris 79,00 kr
Mer
Finns i lager

Rebanaditas 16gr

(0)
Mexikanska klubbor. Du vet eftersom pinnen har Chile-pulver fast över sig och det finns en unik mexikansk Chile-smak. Den här typen av godis kanske inte är för alla, för även om smaken är utsökt måste du gå igenom ett slags kärlek/hat-förhållande med det salta lagret i Chile för att komma till slutpriset. Mexarmumma!
Pris 5,00 kr
Mer
Slut i Lager

Avocado blad Torkade 15gr

(0)
Avocadoblad har en distinkt smak och lukt av Anis. Rosta avocadobladen lätt i torr panna för att smakerna skall poppa fram. Används i soppor och grytor m.m.
Pris 29,00 kr
Mer
Finns i lager först

Poblano Chili 780gr

(0)
Poblanos som är rostade och skinnade och färdiga att användas. En favorit att göra med Poblano är Chile rellenos eller rajas. Brukar även göra Poblanosoppa och Poblanosås på dom. Googla gärna på Chile Rellenos och bli inspirerade av bilderna, det vattnas i munnen.
Pris 89,00 kr
Mer
Finns i lager först

Cochinita Pibil Marinad 320g

(0)
Cochinita Pibil e en vacker skapelse och betyder den lilla grisen. Görs traditionellt i en grop i marken, men funkar utmärkt i ugnen eller anuu bättre i en Kamadogrill. Marinera köttet (helst grisbog) övernatt och wrappa sedan med bananblad och sedan ner i en lergryta eller liknande på låg temp tills det faller isär. Avsnittet om Cochinita Pibil  I Tacons...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager först