Ancho chili 100gr

(0)
Ancho chili är en mild aromatisk chili med mild fruktsmak av torkade plommon, russin, kaffe, tobak å lite lakrits. Passar i grytor och Moles, eller va fan som helst. Blir bara gott. Ancho heter som färsk chili Poblano och när man torkar den så blir det en Ancho chili. Poblanon används bl.a för att göra Chile rellenos, Poblano Rajas och soppor m.m. Då...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Pozole majs ( hominy ) 830gr

(0)
Pozole majs / Hominy majs för att göra Mexarnas variant på ärtsoppa som görs av majs och heter Pozolesoppa. Pozole är en traditionell soppa eller gryta från Mexiko och är gjord av hominymajs med kött (vanligtvis kyckling eller fläsk), och kan kryddas och garneras med strimlad sallad eller kål, chilipeppar, lök, vitlök, rädisor, avokado, salsa eller lime....
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager först

Chipotle in Adobo La Costena 220gr

(0)
Chipotle in Adobo är Guds jävla nektar till mänskligheten. Chipotle in Adobo är hela chipotlar i en Adobosås och allt e bara gudomligt. Sätter sprätt på vilken gryta som helst... bästa hamburgaren om du hackar upp nåra å slänger i burgarsmeten, eller gör en chipotle majonäs. Beroendeframkallade gött!!!
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager
Alla bästsäljare
  • Banner

  • Ny
Nopales Enteros. Hela kaktusblad i vatten 460gr
  • Nopales Enteros. Hela kaktusblad i vatten 460gr

Nopales Enteros. Hela kaktusblad i vatten 460gr

Nopales eller nopalblad är en kaktus som växer i Mexico och södra USA som änvänds mycket i matlagning.

Nopales är en favorit för mig själv i bl.a salsor.

Dessa nopales är hela blad som man kan strimla eller hacka upp.

69,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Finns i lager

Beskrivning

Ingredienser. Nopalkaktus, vatten, salt, citronsyra(E330), konserveringsmedel(E211)

Näringsvärde per 100gr, Energi 31,8kj / 15,2KCAL

Fett 0gr varav mättat 0gr, kolhydrat 2, varav sockerarter 0gr, protein 1gr, salt 261mg

Produktdetaljer
Kommentarer (0)
Betyg
Det finns inga kundrecensioner just nu.
16 andra produkter i samma kategori:

Achiote paste 500gr

(0)
Achiotepasta, en tjock, djupröd krydda även känd som recado colorado, har sitt ursprung i Yucatán-regionen i Mexiko. Det är bäst att gnida på kyckling, fläsk, fisk eller skaldjur, till som ger en djupröd färg och varm, mild smak. Färdiggjord achiotpasta och behöver bara blandas med bitter apelsinjuice, limejuice eller vinäger före användning.
Pris 139,00 kr
Mer
Finns i lager först