Ancho chili 100gr

(0)
Ancho chili är en mild aromatisk chili med mild fruktsmak av torkade plommon, russin, kaffe, tobak å lite lakrits. Passar i grytor och Moles, eller va fan som helst. Blir bara gott. Ancho heter som färsk chili Poblano och när man torkar den så blir det en Ancho chili. Poblanon används bl.a för att göra Chile rellenos, Poblano Rajas och soppor m.m. Då...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Pozole majs ( hominy ) 830gr

(0)
Pozole majs / Hominy majs för att göra Mexarnas variant på ärtsoppa som görs av majs och heter Pozolesoppa. Pozole är en traditionell soppa eller gryta från Mexiko och är gjord av hominymajs med kött (vanligtvis kyckling eller fläsk), och kan kryddas och garneras med strimlad sallad eller kål, chilipeppar, lök, vitlök, rädisor, avokado, salsa eller lime....
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager först

Chipotle in Adobo La Costena 220gr

(0)
Chipotle in Adobo är Guds jävla nektar till mänskligheten. Chipotle in Adobo är hela chipotlar i en Adobosås och allt e bara gudomligt. Sätter sprätt på vilken gryta som helst... bästa hamburgaren om du hackar upp nåra å slänger i burgarsmeten, eller gör en chipotle majonäs. Beroendeframkallade gött!!!
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager
Alla bästsäljare
  • Banner

Chipotle Meco 100gr
  • Chipotle Meco 100gr

Chipotle Meco 100gr

Chipotle Meco är rökt Jalapeno med rökig söt smak med toner av tobak och choklad.

Adderar rökig mumma och lätt hetta till dina mästerverk.

59,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

Produktdetaljer
Kommentarer (0)
Betyg
Det finns inga kundrecensioner just nu.
16 andra produkter i samma kategori:

La Costena Refried Black Beans 580gr

(0)
Innehåller redan en del grisflott, men jag brukar pimpa dom genom att steka upp lite Bacon, hälla i flottet, hacka upp Baconet å i med det med. Sen kan man hacka lite Jalapenos å slänga i med. Hetta upp, på med lite ost och in i ugnen så osten smälter. Århundradets dip skapad!
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager först

Cochinita Pibil Marinad 320g

(0)
Cochinita Pibil e en vacker skapelse och betyder den lilla grisen. Görs traditionellt i en grop i marken, men funkar utmärkt i ugnen eller anuu bättre i en Kamadogrill. Marinera köttet (helst grisbog) övernatt och wrappa sedan med bananblad och sedan ner i en lergryta eller liknande på låg temp tills det faller isär. Avsnittet om Pibil  I Tacons historia...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager först