
Banner
Pozole majs / Hominy majs för att göra Mexarnas variant på ärtsoppa som görs av majs och heter Pozolesoppa.
Pozole är en traditionell soppa eller gryta från Mexiko och är gjord av hominymajs med kött (vanligtvis kyckling eller fläsk), och kan kryddas och garneras med strimlad sallad eller kål, chilipeppar, lök, vitlök, rädisor, avokado, salsa eller lime. Grytan är känd i Mesoamerika sedan den pre-columbianska eran, och är vanlig i Mexiko och grannländerna, serverad både som en daglig måltid och som en festlig maträtt.
FIngredienser: Vit majs, vatten, jodat salt.
Näringsdeklaration per 100gr
Energi 292 kJ / 70 kcal
Fett 1 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 17 g, Varav sockerarter 0 g, Protein 2 ,Salt 0,53 g
Din uppskattning av recensionen kan inte skickas
Anmäl kommentar
Rapporten har skickats
Din rapport kunde inte skickas
Skriv din recension
Recension skickad
Din recension kunde inte skickas
Pozole majs / Hominy majs för att göra Mexarnas variant på ärtsoppa som görs av majs och heter Pozolesoppa.
Pozole är en traditionell soppa eller gryta från Mexiko och är gjord av hominymajs med kött (vanligtvis kyckling eller fläsk), och kan kryddas och garneras med strimlad sallad eller kål, chilipeppar, lök, vitlök, rädisor, avokado, salsa eller lime. Grytan är känd i Mesoamerika sedan den pre-columbianska eran, och är vanlig i Mexiko och grannländerna, serverad både som en daglig måltid och som en festlig maträtt.
check_circle
check_circle