Ancho chili 100gr

(0)
Ancho chili är en mild aromatisk chili med mild fruktsmak av torkade plommon, russin, kaffe, tobak å lite lakrits. Passar i grytor och Moles, eller va fan som helst. Blir bara gott. Ancho heter som färsk chili Poblano och när man torkar den så blir det en Ancho chili. Poblanon används bl.a för att göra Chile rellenos, Poblano Rajas och soppor m.m. Då...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Chipotle in Adobo La Costena 220gr

(0)
Chipotle in Adobo är Guds jävla nektar till mänskligheten. Chipotle in Adobo är hela chipotlar i en Adobosås och allt e bara gudomligt. Sätter sprätt på vilken gryta som helst... bästa hamburgaren om du hackar upp nåra å slänger i burgarsmeten, eller gör en chipotle majonäs. Beroendeframkallade gött!!!
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager

Guajillo chili 100gr

(0)
Guajillo chili är en av dom vanligaste Chillisarna i Mexico och en personlig favorit. Guajillo är en mild chili med toner av bär, grönt te, lite barr och garvsyra med en söt ton. Som färsk frukt kallas den för Mirasol och när man torkar den heter den Guajillo. Passar i salsor, såser, grytor å ta mig fan allt och brukar alltid vara en av chillisarna i ett...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Pozole majs ( hominy ) 830gr

(0)
Pozole majs / Hominy majs för att göra Mexarnas variant på ärtsoppa som görs av majs och heter Pozolesoppa. Pozole är en traditionell soppa eller gryta från Mexiko och är gjord av hominymajs med kött (vanligtvis kyckling eller fläsk), och kan kryddas och garneras med strimlad sallad eller kål, chilipeppar, lök, vitlök, rädisor, avokado, salsa eller lime....
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager först
Alla bästsäljare
  • Banner

Salsa Valentina Mariscos
  • Salsa Valentina Mariscos

Salsa Valentina Mariscos 370ml

Mexikanarnas egen favorit. Här lite mer vinäger för Skaldjur och fisk.

39,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

Beskrivning

Ingredienser: Vatten, Chili, ättiksyra(E260),

 Salt, kryddor,  konserveringsmedel(E211)

Näringsvärde per 100gr, Energi 127kj / 30KCAL

Fett 2,5gr varav mättat fett 0, kolhydrat 0gr, varav sockerarter 0gr, protein 2gr, salt 2070mg

Produktdetaljer
Kommentarer (0)
Betyg
Det finns inga kundrecensioner just nu.
16 andra produkter i samma kategori:

Ancho chili 100gr

(0)
Ancho chili är en mild aromatisk chili med mild fruktsmak av torkade plommon, russin, kaffe, tobak å lite lakrits. Passar i grytor och Moles, eller va fan som helst. Blir bara gott. Ancho heter som färsk chili Poblano och när man torkar den så blir det en Ancho chili. Poblanon används bl.a för att göra Chile rellenos, Poblano Rajas och soppor m.m. Då...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Nopales Enteros. Hela kaktusblad i vatten 460gr

(0)
Nopales eller nopalblad är en kaktus som växer i Mexico och södra USA som änvänds mycket i matlagning. Nopales är en favorit för mig själv i bl.a salsor. Dessa nopales är hela blad som man kan strimla eller hacka upp.
Pris 69,00 kr
Mer
Finns i lager

Cholula Orginal 150ml

(0)
Cholula Hot Sauce - El Sabor Autentico De La Salsa Mexicana. Cholula är en unik Mexikansk sås som passar i allt från soppor, sallad, kött och skaldjur.
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager först

Habanero chili 1kg

(0)
Bra bett i den här med toner av tropiska fruktsmaker, lite kokosnöt och papaya och en hint av bär. En favorit i salsan.
Pris 599,00 kr
Mer
Finns i lager först

Chamoy Chilerito 355ml

(0)
Chamoy är en sötsyrlig sås som går å ha på godis, i drinkar, på frukt å va man vill egentligen. Chamoy är en Mexikansk specialitet.
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager först

Puya / Pulla chili 1kg

(0)
Puya / Pulla chili är en mexikansk chili som liknar guajillo, men är mindre och hetare. Puya används ofta  för sin fruktiga smak och har även ett litet bett i sig. En favorit i min Birria.
Pris 399,00 kr
Mer
Finns i lager först

Takis Fuego 65gr

(0)
Takis Fuego är ett grymt Mexikanskt snax gjort på majs som smakar lite lime å chili. Bäst före datum är oftast lite dåliga på importerade snax, men håller bra mycket längre.
Pris 25,00 kr
Mer
Slut i Lager

Cochinita Pibil Marinad 320g

(0)
Cochinita Pibil e en vacker skapelse och betyder den lilla grisen. Görs traditionellt i en grop i marken, men funkar utmärkt i ugnen eller anuu bättre i en Kamadogrill. Marinera köttet (helst grisbog) övernatt och wrappa sedan med bananblad och sedan ner i en lergryta eller liknande på låg temp tills det faller isär. Avsnittet om Cochinita Pibil  I Tacons...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager först