Ancho chili 100gr

(0)
Ancho chili är en mild aromatisk chili med mild fruktsmak av torkade plommon, russin, kaffe, tobak å lite lakrits. Passar i grytor och Moles, eller va fan som helst. Blir bara gott. Ancho heter som färsk chili Poblano och när man torkar den så blir det en Ancho chili. Poblanon används bl.a för att göra Chile rellenos, Poblano Rajas och soppor m.m. Då...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Chipotle in Adobo La Costena 220gr

(0)
Chipotle in Adobo är Guds jävla nektar till mänskligheten. Chipotle in Adobo är hela chipotlar i en Adobosås och allt e bara gudomligt. Sätter sprätt på vilken gryta som helst... bästa hamburgaren om du hackar upp nåra å slänger i burgarsmeten, eller gör en chipotle majonäs. Beroendeframkallade gött!!!
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager

Guajillo chili 100gr

(0)
Guajillo chili är en av dom vanligaste Chillisarna i Mexico och en personlig favorit. Guajillo är en mild chili med toner av bär, grönt te, lite barr och garvsyra med en söt ton. Som färsk frukt kallas den för Mirasol och när man torkar den heter den Guajillo. Passar i salsor, såser, grytor å ta mig fan allt och brukar alltid vara en av chillisarna i ett...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Pozole majs ( hominy ) 830gr

(0)
Pozole majs / Hominy majs för att göra Mexarnas variant på ärtsoppa som görs av majs och heter Pozolesoppa. Pozole är en traditionell soppa eller gryta från Mexiko och är gjord av hominymajs med kött (vanligtvis kyckling eller fläsk), och kan kryddas och garneras med strimlad sallad eller kål, chilipeppar, lök, vitlök, rädisor, avokado, salsa eller lime....
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager först
Alla bästsäljare
  • Banner

  • Slut i Lager
Szechuan peppar 30gr
  • Szechuan peppar 30gr

Szechuan peppar 30gr

Szechuan peppar kallas även Sichuan peppar eller Sechuan peppar

Szechuanpeppar kommer från ett litet rönnbärsliknande och lövfällande träd, med gulgröna blommor. Fröna (kryddan) ligger i runda rödbrunsvarta kapslar. Trädet är inte besläktat med vanlig peppar.

Szechuanpeppar härstammar från Kina. I Japan heter pepparn Sansho.

Smaken är som en blandning mellan citrongräs och svartpeppar. Kryddan är inte direkt het i smaken.

Används som smaksättare, på samma sätt som svartpeppar. Förekommer ofta i asiatisk mat och ger det kinesiska szechuanköket sin unika smak.

39,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Slut i Lager

Beskrivning

Innehåll: Szechuan peppar

Produktdetaljer
Kommentarer (0)
Betyg
Det finns inga kundrecensioner just nu.
16 andra produkter i samma kategori:

Paul Prudhomme Pork & Veal Magic 71gr

(0)
En kryddblandning med speciellt utvalda kryddor och örter som passar till ljust kött som fläsk, kalv och även lamm. Används främst som smaksättare vid grillning, stekning och i marinader.
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager

POPPAMIES - MOROCCO RUB 200gr

(0)
En gammal hederlig Ras El Hanout i grilltappning. Grym om man vill ha den där mellanöstern touchen på smaken. Funkar även å ha i grytor.
Pris 89,00 kr
Mer
Finns i lager

Annatto frön 50gr

(0)
Annatto även känd som achiote, kommer dessa skarpa röda frön från annattoträdet. Annatto  används för att ge en ljusguldfärg till oljor, risrätter och kött, som ger en smakfull smak och färg.
Pris 29,00 kr
Mer
Finns i lager först

Ras El Hanout 50gr

(0)
Ras el Hanout är en exotisk och komplex marockansk krydda blandning som kan innehålla dussintals ingredienser. Vi hittar traditionella kryddor som är svåra att hitta och blandar dem med gurkmeja, havssalt och torkade chili för att skapa vår kryddig Ras el Hanout.
Pris 35,00 kr
Mer
Slut i Lager

Adams Rib Rubb 213gr

(0)
Rib Rubben kan användas på allt slags kött. Man gnider in köttet och lägger det i en plastpåse som man sedan lägger i kylen i minst 2-5 timmar, helst längre (över natten). Sedan kommer en flytande marinad att bildas och köttet blir oerhört mört, sen är det bara att fyra upp grillen eller ugnen. Den mörande beståndsdelen är Enzymet Papain som utvinns ur...
Pris 119,00 kr
Mer
Slut i Lager

Tony Chachere's Original Creole Seasoning 227gr

(0)
Bordkryddan från 1972 som består av 38 olika kryddor och örter och som passar till allt. Används i New Orleans istället för salt och peppar som smaksättare på allt från kyckling, kött, fisk till omeletter, soppor, dressingar, dippsåser och sallader. Under 2008 producerade Tony Chacheres fabrik mer än 4 miljoner 227g burkar med Original Creole Seasoning.
Pris 55,00 kr
Mer
Finns i lager

Epazote 20gr

(0)
Grym liten ört som oftast används i bönrätter och soppor. En ball grej är att det minskar antalet brakare man lägger av efter att man ätit bönor. Det ska visst vara allmänt känt i Mexico, så det litar vi på. Kallas Pigweed på Engelska tror jag.
Pris 29,00 kr
Mer
Finns i lager först

Jamaikansk Jerk krydda 50gr

(0)
En grymt god Jerkkrydda med lite lätt sting. Ja brukar hälla i en påse och sen lite vatten och olja, massera sen till en paste och lägg i kyckling, eller vad ni nu vill grilla. Gnid in kryddan väl och sen låt stå i kylskåpet och marinera.
Pris 35,00 kr
Mer
Slut i Lager