Ancho chili 100gr

(0)
Ancho chili är en mild aromatisk chili med mild fruktsmak av torkade plommon, russin, kaffe, tobak å lite lakrits. Passar i grytor och Moles, eller va fan som helst. Blir bara gott. Ancho heter som färsk chili Poblano och när man torkar den så blir det en Ancho chili. Poblanon används bl.a för att göra Chile rellenos, Poblano Rajas och soppor m.m. Då...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Pozole majs ( hominy ) 830gr

(0)
Pozole majs / Hominy majs för att göra Mexarnas variant på ärtsoppa som görs av majs och heter Pozolesoppa. Pozole är en traditionell soppa eller gryta från Mexiko och är gjord av hominymajs med kött (vanligtvis kyckling eller fläsk), och kan kryddas och garneras med strimlad sallad eller kål, chilipeppar, lök, vitlök, rädisor, avokado, salsa eller lime....
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager först

Chipotle in Adobo La Costena 220gr

(0)
Chipotle in Adobo är Guds jävla nektar till mänskligheten. Chipotle in Adobo är hela chipotlar i en Adobosås och allt e bara gudomligt. Sätter sprätt på vilken gryta som helst... bästa hamburgaren om du hackar upp nåra å slänger i burgarsmeten, eller gör en chipotle majonäs. Beroendeframkallade gött!!!
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager
Alla bästsäljare
  • Banner

Kampot Peppar Vit 50 gr
  • Kampot Peppar Vit 50 gr

Kampot Peppar Vit 50 gr

Kombinationen av den mineralrika jorden och det unika klimatet skapas en av värdens bästa peppar. Kampot vitpeppar utvecklas genom att blöta de röda bären i vatten i några dagar och utvecklar en intensiv och delikat arom. Dess starka kryddiga smak av färskt gräs och lime.Vitpeppar är de rödgula helt mogna bären från pepparväxten Piper Nigrum. Bären sänks ner i rinnande vattendrag för att fruktköttet skall lösas upp. För att odla vitpeppar krävs därför tillgång till rent, strömmande vatten. Efter en till två veckor tas pepparkornen upp och befrias från skal och fruktkött. Därefter torkas de. Under torkningen bleknar kärnorna till sin ljusa färg.

Kan med fördel rostas lätt i torr stekpanna innan den mals.

59,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Finns i lager

Produktdetaljer
Kommentarer (0)
Betyg
Det finns inga kundrecensioner just nu.
16 andra produkter i samma kategori:

Rökt Paprika (Sweet) 50gr

(0)
Rökt Paprikapulver tillverkas genom att torka och sedan mala Paprikafrukter (Pimientos) till ett fint pulver. Den unika smaken av rökt paprika fås genom att torka paprikan i en ekträ ugn. Den milda varianten utvinns från en typ av Pimiento som är mild och söt.
Pris 35,00 kr
Mer
Finns i lager först

Paul Prudhomme Poultry Magic 71gr

(0)
En kryddblandning med speciellt utvalda kryddor och örter som passar till kyckling, kalkon och anka. Används främst som smaksättare vid grillning, stekning och i marinader
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager först

Rökt Paprika (Het) 50gr

(0)
Rökt Paprikapulver tillverkas genom att torka och sedan mala Paprikafrukter (Pimientos) till ett fint pulver. Den unika smaken av rökt paprika fås genom att torka paprikan i en ekträ ugn. Den starka varianten (Picante) utvinns från en typ av Pimiento som har lite extra riv i sig.
Pris 35,00 kr
Mer
Slut i Lager

Paul Prudhomme Meat Magic 71gr

(0)
En kryddblandning med speciellt utvalda kryddor som passar till alla typer av kött. Används som smaksättare vid grillning, stekning eller i grytor och marinader.
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager först

Annatto frön 50gr

(0)
Känd som achiote, kommer dessa skarpa röda frön från annattoträdet. De används för att ge en ljusguldfärg till oljor, risrätter och kött, som ger en smakfull smak och färg.
Pris 29,00 kr
Mer
Finns i lager först

Rostade sesamfrön smaksatta med Kimchi 80g

(0)
Sesamfrön av hög kvalité kan få vilken rätt som helst att lyfta. Fungerar framförallt bra till ”mjuk” mat, såsom algsallad, ris och nudlar, där sesamfröna skapar textur och bidrar till att höja smaken. Dessa sesamfrön är smaksatta Kimchi.
Pris 79,00 kr
Mer
Slut i Lager

Shichimi Togarashi 30 g

(0)
Japansk kryddblandning även kallad "Japans Sju kryddor". Lite lätt hetta om funkar i soppor å på lite av varje.
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager först