Ancho chili 100gr

(0)
Ancho chili är en mild aromatisk chili med mild fruktsmak av torkade plommon, russin, kaffe, tobak å lite lakrits. Passar i grytor och Moles, eller va fan som helst. Blir bara gott. Ancho heter som färsk chili Poblano och när man torkar den så blir det en Ancho chili. Poblanon används bl.a för att göra Chile rellenos, Poblano Rajas och soppor m.m. Då...
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager

Pozole majs ( hominy ) 830gr

(0)
Pozole majs / Hominy majs för att göra Mexarnas variant på ärtsoppa som görs av majs och heter Pozolesoppa. Pozole är en traditionell soppa eller gryta från Mexiko och är gjord av hominymajs med kött (vanligtvis kyckling eller fläsk), och kan kryddas och garneras med strimlad sallad eller kål, chilipeppar, lök, vitlök, rädisor, avokado, salsa eller lime....
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager först

Chipotle in Adobo La Costena 220gr

(0)
Chipotle in Adobo är Guds jävla nektar till mänskligheten. Chipotle in Adobo är hela chipotlar i en Adobosås och allt e bara gudomligt. Sätter sprätt på vilken gryta som helst... bästa hamburgaren om du hackar upp nåra å slänger i burgarsmeten, eller gör en chipotle majonäs. Beroendeframkallade gött!!!
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager
Alla bästsäljare
  • Banner

Kampot Peppar Röd 50 gr
  • Kampot Peppar Röd 50 gr

Kampot Peppar Röd 50 gr

Kampot peppar kommer från sydvästra Kambodja, i skuggan av Phnom Voir bergskedjan i Kampot-provinsen. Kombinationen av den mineralrika jorden och det unika klimatet skapas en av värdens bästa peppar.

Röd pepparRöd Kampot Peppar skördas när bären är helt mogen på vinstocken, det ger den en kraftfull och fruktig arom. Dess smak kombinerar den kryddiga, mogna smaken av svartpeppar med en sötma. Röd Kampot Peppar används från kött, fisk, fågel och till desserter.

Red Kampot peppar erhålls genom att plocka de röda bären när de är fulla mogna strax innan de börjar lossna från växten. Strax efter att de röda bären plockas, blötläggs de i kokande vatten och kastas omedelbart i isvatten.

Kan med fördel rostas lätt i torr stekpanna innan den mals.

59,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Finns i lager

Produktdetaljer
Kommentarer (0)
Betyg
Det finns inga kundrecensioner just nu.
16 andra produkter i samma kategori:

Epazote 20gr

(0)
Grym liten ört som oftast används i bönrätter och soppor. En ball grej är att det minskar antalet brakare man lägger av efter att man ätit bönor. Det ska visst vara allmänt känt i Mexico, så det litar vi på. Kallas Pigweed på Engelska tror jag.
Pris 29,00 kr
Mer
Finns i lager först

Paul Prudhomme Pork & Veal Magic 71gr

(0)
En kryddblandning med speciellt utvalda kryddor och örter som passar till ljust kött som fläsk, kalv och även lamm. Används främst som smaksättare vid grillning, stekning och i marinader.
Pris 39,00 kr
Mer
Finns i lager

POPPAMIES ONE FOR ALL RUB -utan tillsatt salt 200gr

(0)
Kryddblandning för ytkryddning och matlagning. One for All Rub är en kombination av kryddor som alla lyfter varandra, vilket gör den till den perfekta blandningen för nästan alla maträtter. Kryddblandningen är fullspäckad med smak och har lagom sötma. Kryddblandningen passar till torrmarinering, det vill säga att gnidas in i köttet, samt till allmän...
Pris 89,00 kr
Mer
Finns i lager först

Gumbo filé 35gr

(0)
Malda löv från sassafrasträdet. Löven plockas vid fullmåne och soltorkas. Kryddan filé används främst när man lagar Gumbo, och förutom att den ger en mild och exotisk smak så bidrar den till Gumbons simmighet, lite som en redning.
Pris 39,00 kr
Mer
Slut i Lager

POPPAMIES - MOROCCO RUB 200gr

(0)
En gammal hederlig Ras El Hanout i grilltappning. Grym om man vill ha den där mellanöstern touchen på smaken. Funkar även å ha i grytor.
Pris 89,00 kr
Mer
Finns i lager först

POPPAMIES LOUISIANA CAJUN RUB 200gr

(0)
Louisiana Cajun Rub är en osötad kryddblandning i cajunanda särskilt för kyckling och skaldjur. Poppamies RUB-kryddor passar till torrmarinering, det vill säga att gnidas in i köttet, och till allmän kryddning hemma och vid grillen.
Pris 89,00 kr
Mer
Finns i lager först

Adams Rib Rubb 213gr

(0)
Rib Rubben kan användas på allt slags kött. Man gnider in köttet och lägger det i en plastpåse som man sedan lägger i kylen i minst 2-5 timmar, helst längre (över natten). Sedan kommer en flytande marinad att bildas och köttet blir oerhört mört, sen är det bara att fyra upp grillen eller ugnen. Den mörande beståndsdelen är Enzymet Papain som utvinns ur...
Pris 119,00 kr
Mer
Slut i Lager

Paul Prudhomme Salmon Magic 198gr

(0)
En kryddblandning med speciellt utvalda smaker som passar till lax. Används som smaksättare vid grillning, stekning eller inkokning av lax. Prova också som krydda på en tonfisksallad.
Pris 59,00 kr
Mer
Finns i lager först

Ras El Hanout 50gr

(0)
Ras el Hanout är en exotisk och komplex marockansk krydda blandning som kan innehålla dussintals ingredienser. Vi hittar traditionella kryddor som är svåra att hitta och blandar dem med gurkmeja, havssalt och torkade chili för att skapa vår kryddig Ras el Hanout.
Pris 35,00 kr
Mer
Slut i Lager