Banner
Ett måste till Mezcal tillsammans med en Apelsinskiva.
Ett tre generationers gammalt Gran Mitla-familjerecept på Sal de Gusano som kommer att förhöja den finaste mezcal du vågar para ihop den med.
Ingredienser: Vuxna agavemaskar dras försiktigt ur agavemassan som de har festat på, rostas sedan och mals med handskördat Oaxacan-havssalt och torkad Oaxacan-chili.
Ingredienser.Agavemask, havssalt, chile.
Näringsinformation: Per 100g. Energi: 0kJ/0kcal / Fett: 0g / Varav mättat fett: 0g / Kolhydrater: 0g / Varav sockerarter: 0g / Protein: 0g / Salt: 23g
Din uppskattning av recensionen kan inte skickas
Anmäl kommentar
Rapporten har skickats
Din rapport kunde inte skickas
Skriv din recension
Recension skickad
Din recension kunde inte skickas
check_circle
check_circle