
Banner
År 1997 började makarna Gowry och Sugumaran att sälja sin egengjorda chilisås i sitt gatukök. Tre år senare öppnade de restaurang Madras i Göteborg, som de båda fortfarande driver, och fortsatte att sälja sin chilisås där. Genom åren har efterfrågan från gästerna på restaurangen bara ökat, och nu finns äntligen chilisåsen att köpa för alla – även i butik.
Ingredienser: Tomat, chili, vatten, olja, vinäger, lök.
Din uppskattning av recensionen kan inte skickas
Anmäl kommentar
Rapporten har skickats
Din rapport kunde inte skickas
Skriv din recension
Recension skickad
Din recension kunde inte skickas
År 1997 började makarna Gowry och Sugumaran att sälja sin egengjorda chilisås i sitt gatukök. Tre år senare öppnade de restaurang Madras i Göteborg, som de båda fortfarande driver, och fortsatte att sälja sin chilisås där. Genom åren har efterfrågan från gästerna på restaurangen bara ökat, och nu finns äntligen chilisåsen att köpa för alla – även i butik.
check_circle
check_circle