- Ny

Banner
Koncentrerad buljong (dashi) på bonito (katsuobushi) och kombualger. Mild rökig smak med bra umamitryck. En mycket användbar smaksättare till allt från dressing till ostron och skaldjur till mustiga grytor.
Ingredienser: sojaprotein,vatten, ris och fermenterad sakejäst( sakejäst, ris, mältat ris, majs, potatis, sötpotatis, vatten, alkohol, salt, glukos, stärkelsesirap, socker, E500) Sojasås (sojabönor, vete, alkohol) salt, socker, torkad bonitofisk, kombutång, shiitake extrakt, alkohol, naturlig arom, E635 smakförstärkare
Din uppskattning av recensionen kan inte skickas
Anmäl kommentar
Rapporten har skickats
Din rapport kunde inte skickas
Skriv din recension
Recension skickad
Din recension kunde inte skickas
Koncentrerad buljong (dashi) på bonito (katsuobushi) och kombualger. Mild rökig smak med bra umamitryck. En mycket användbar smaksättare till allt från dressing till ostron och skaldjur till mustiga grytor.
check_circle
check_circle